Vesti iz Fudbalskog saveza Beograda

Vesti iz Fudbalskog saveza Beograda

Fudbalski savez Beograda još jednom na vreme upozorava klubove da će se u takmičarskoj sezoni 2023/2024 striktno poštovati Odluka o ispunjavanju stručno pedagoških uslova u vezi broja selekcija mlađih kategorija koje klub mora obrazovati, shodno rangu takmičenja u kojem nastupa.

Od sezone 2023/2024 svi klubovi uz prijavu za takmičenje moraju dostaviti potvrdu o broju i kategoriji selekcija mlađih kategorija uz napomenu da ukoliko u toku naredne sezone u bilo kom trenutku dođe do povlačenja iz takmičenja neke od prijavljenih selekcija mlađih kategorija ispod minimuma predviđenog gore navedenom Odlukom, klub će snositi posledice prema Disciplinskom pravilniku.

Apelujemo na sve klubove još jednom da najozbiljnije shvate ovo obaveštenje i pripreme se na vreme za početak naredne sezone uz ispunjavanje svih uslova.

Informacije su bitne za mladenovačke klubove koji se takmiče u ligama koje su u nadležnosti FSB.

Takođe, Fudbalski savez Beograda obaveštava sve fudbalske klubove, igrače i igračice da će letnji registracioni period (Letnji prelazni rok) u 2023. godini početi 26. juna 2023. godine, a završiće se 15. septembra 2023. godine.

Molle se svi klubove i igrači da se strogo pridržavaju Pravilnika o registraciji, statusu i transferu igrača Fudbalskog saveza Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *