Uspešan vikend za mladenovačke rvače

Uspešan vikend za mladenovačke rvače

Proteklog vikenda Rvački kluba “Ljubomir Ivanović – Gedža” nastupio je na dva prestižna takmičenja koja su okupila veliki broj takmičara iz zemlje i inostranstva.

 U subotu 4. decembra, Kragujevac je bio domaćin seniorskog Prvenstvu Srbije u rvanju grcko-rimskim stilom. U konkurenciju 120 takmičara iz 24 kluba, boje mladenovačkog tima kluba branili su su Luka Čokic, Lazar Jovanović, Filip Papić, Miloš Marković, Nemanja Damnjanović, Nemanja Kidžin i Milija Milenković, dok su ih pored strunjača predvodili treneri Sretenović, Sadikaj i Pitulić.

U Beogradu je tokom prethodnog vikenda održan Medjunarodni rvački turnir Beogradski pobednik na kojem je nastupilo 188 takmičara iz šest drzava, odnosno 22 kluba iz Srbije. RK “Ljubomir Ivanović- Gedža”nastupio je  sa 17 takmičara i osvojio 13 medalja. Mladenovčani su se okitili sa tri  zlatne, četiri  srebrne i šest bronzanih medalja. U konkurenciji ekipa iz Grčke, Makedonije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije, mladenovački klub nastupio je kod dečaka u  uzrastu kadeta i juniora,  dok su devojčice rvale u uzrastu kadetkinja i juniorki. Na ovom takmičenju boje kluba su branili: Stefan Matović, Lazar Janković, Nikola Radojević, Kristina Trifunović, Magdalena Antonijević, Ilija Antić, Luka Čokić, Jusuf Sadikaj, Kasim Sadikaj, Lazar Jovanović, Đorđe Antonijević, Mateja Janković, Pavle Minić, Irena Vlajić, Milena Aleksendrić, Đorđe Matović i Danilo Pitulić. Ekipu je predvodio trener Slobodan Sretenović uz pomoc Igora Markovića i asistenciju Islama Sadikaja. Sa ekipom na turniru je podpresednik Rvačkog saveza Beograda Aleksandar Pitulić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *