Uspeh mladenovačkih rvačkih nada

Uspeh mladenovačkih rvačkih nada

Rvački klub „Ljubomir Ivanović- Gedža“ još jednom je pokazao umeće organizacije poverenih takmičenja. Ovog puta Mladenovčani su u suorganizaciji sa Rvačkim savezom Srbije i Rvačkim savezom Beograda bili tehnički organizatori Prvenstva Beograda za pionire U-11 i U-15 kao i za juniorski uzrast, odnosno takmičenje devojaka.

Na Prvenstvu Beograda učešće je uzelo 12 klubova sa 108 takmičara. Mladenovčani su ostvarili zapažene rezultate i još jednom se našli u samom vrhu takmičenja za mlađe uzraste. Nastupili su sa 19 takmičara i osvojili 5 zlatnih, 6 srebrnih i 4 bronzane medalje.

 Ekipno u  konkurenciji pionira U -11 osvojeno je drugo mesto, u uzrastu U -15 treće mesto, dok su  devojcice zauzele drugo iza  Crvene zvezdesa zaostatkom od pet bodova . Kad je reč o  juniorima, Mladenovčanisu se našli  na deobi trećeg mesto sa ekipom beogradskog artizana, a devojke  su devojk su u  U- 20 takodje osvojile drugo mesto.
U pojedinačnoj konkurenciji, prva mesta zauzeli su u u  U -11 Danilo Pitulić,  U -15  Zoran Janković, a kod devojaka Kristina Trifunovic .  Takođe U- 20 prvi je bio Ilija Antić i kod devojaka Mina Nikolić .
Srebrne medalje  osvojili su  Vasilije Ćirković i Jakov Radojević,U -15 Magdalena Antonijević, Maja Milić, kod juniora Đordje Matović i Mina Nikolić.
Treća mesta osvojili su kod juniora Vojin Anđelković, Ognjen Veličković, Stefan Knežević i Viktor Rabrenović. Ekipu jepredvodio vodio trener Slobodan Sretenović.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *