Uručene diplome najmlađim mladenovačkim polaznicima škole plivanja (video)

Uručene diplome najmlađim mladenovačkim polaznicima škole plivanja (video)

Tokom letnjeg raspusta u mladenovačkom Sportsko rekreativnom centru  “Ljubomir Ivanović Gedža“ realizuje se besplatna škola plivanja. Reč je o programu koji sufinansira Gradski sekretarijat za sport, a realizuje se u saradnji sa  Gradskom opštinom Mladenovac .

U izjavi za Mladenovac Uživo, direktor ove javne ustanove, Milić Mlađan istakao je da će do kraja raspusta besplatnu obuku proći blizu dvesta četrdeset dečaka i devojčica koji prolaze i kroz obavezne lekarske preglede. Istakao je da je veliki bazen u fazi rekonstrukcije i da će plivalište biti pod novom termičkom izolacijom, klima komorom, toplotnim pumpama i rekuperatorima vazduha koji menjaju vazduh šest do osam puta na sat.

Za  trenutnu obuku neplivača zadužen je  Ivan Ristić, instruktor plivanja i profesor fizičkog vaspitanja. Stečeno znanje deca će moći da nadograđuju i od septembra kad će na bazenu početi sa radom plivački klub „Rimaks“. Klub će raditi i tokom zimskog raspusta jer su se po rečima direktora Milić Mlađana stekli uslovi što nije bio slučaj prethodnih godina.

Polaznicima prvih grupa koji su završili obuku, u holu sportskog centra uručene su diplome.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *