U subotu polufinalni dueli turnira u mlaom fudbalu: Mladenovac uživo objavljuje i tačan broj prodatih ulaznica

U subotu polufinalni dueli turnira u mlaom fudbalu: Mladenovac uživo objavljuje i tačan broj prodatih ulaznica

Tradicionalni mladenovački turnir u malom fudbalu ušao je u samu završnicu. Večeras (subota 14. januar) na programu su polufinalni dueli u obe takmičarske konkurencije.

Pravo na popravni, kad je reč o veteranima nemaju akteri predstojećeg nokaut sistema. Prvi duel je zakazan za 17 časova u kojem se sastaju Libar Hom i Kubis, a zatim sledi utakmica između ekipa Vrčin i As Dragi.

Kad je reč o seniorima, po predviđenoj satnici u 19 časova na parkretu hale Sportskog centra „Ljubomir Ivanović Gedža“ trebalo bi da se pojave prvi polufinalisti, Restoran Barka i Perionica MDM, a zvršnica večeri je rezervisana za njihove potencijalne rivale iz duela Kubis -AS Dragi.

Ono što svakako treba napomenuti, a to je da Mladenovac Uživo raspolaže proverenim podacima o tačnom broju prodatih ulaznica na prethodne tri večeri od kad je na snazi odluka o naplaćivanju praćenja nokaut takmičanja.

Prve večeri prodato je 120 (igralo se 10. januara), druge večeri 205 (igralo se 11. januara) i treće veče je bilo najposećenije jer su organizatori turnira prodali 302 ulaznice (igralo se 12. januara.).

Treba napomenuti da žene i deca ne plaćaju ulaznice, ali Mladenovac Uživo kao najgledaniji mladenovački portal kad su u pitanju lokalna dešavanja (mogu se uporediti svi video prilozi na jutjubu sa drugim portalima kad su u pitanju lokalni događaji) ne želi da se bavi insinuacijama i podiže gledanost već ima za cilj popularizaciju sporta, očuvanje turnira koji je očigledno i u padu kvaliteta prikazanih mečeva u odnosu na neka druga vremena iako je organizator obezbedio zadovoljavajući nagradni fond u iznosu od 600 hiljada dinara.

U svakom slučaju bitno je da turnir opstaje jer ga nije lako organizovati i što je za pohvalu, ali nećemo izjednačiti broj onih sa plaćenim ulaznicama i brojem predstavnica lepšeg pola u hali, tako da po takvom rezonu ispada da su Mladenovčanke „ludo zaljubljene “ u fudbal i prate ga u velikom broju.

Naše pravilo je oduvek glasilo-Proveri pa objavi !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *