U Mladenovcu održan Sajam obrazovanja

U Mladenovcu održan Sajam obrazovanja

U holu mladrnovačkog  Sportaskog Centra “Ljubomir Ivanović Gedža“  održan je Sajam obrazovanja za maturante osnovnih škola sa teritorije opštine Mladenovac.  Na ovogodišnjem Sajmu obrazovanja učešće je uzelo jedanaestokola.

Učenici su bili u mogućnosti da se informišu  o potenzjaalnim srednjoškolskim   smerovima sa predstavnicima škola i tako  dobiju neophodne informacije potrebne za odabir budućeg obrazovanja.

Sajam jsu posetili predstavnici lokalne samouprave i predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, koji je u razgovorao sa učenicima i prosvetnim radnicima.

Na Sajmu  su obrazovne smerove predstavile su Gimnazija i Tehnička škola iz Mladenovca, Ekonomsko-trgovinska škola i Mašinska škola „Кosmaj“ iz Sopota, Ekonomsko-ugostiteljska škola „Slobodan Minić“ iz Aranđelovca, Srednja škola „Dositej“, Srednja medicinska škola „Milutin Milanković“, Srednja škola „Drvo-art“, Građevinska škola, Prva privatna ugostiteljsko-turistička škola, Srednja stručna škola za ugostiteljstvo, turizam i ekonomiju iz Beograda.

Domaćin Sajma je bila u OŠ „Momčilo Živojinović“ i Кancelarije za mlade Gradske opštine Mladenovac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *