U Mladenovcu održan karate turnir „Noć šampiona“ (video)

U Mladenovcu održan karate turnir „Noć šampiona“ (video)

Tradicionalni karate turnir „Noć šampiona“ održan je u Sportski Centar „Ljubomir Ivanović Gedža“ . Turnir je okupio 700 takmičara iz 50 klubova Srbije, Grčke i Crne Gore.
Otvarajući ovu sportsku manifestaiju, predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić je poželeo dobrodošlicu svim gostima, a takmičarima mnogo uspeha i sreće u sportskom nadmetanju. Takođe, čestitao je organizatorima na odlično organizovanom turniru istakavši da je Кarate klub „Mladenovac“ jedan od najboljih sportskih kolektiva u našoj opštini. Glišić je naglasio da će opština, u cilju daljeg razvoja sporta, nastaviti da pruža podršku sportskim klubovima i pomoć u organizaciji sportskih manifestacija.

Turnir je otvorio, Hadži Strahinja Stojković, predesednik Beogradskog karate saveza.


Кarate klub „Mladenovac“ osvojio je prvo mesto u generalnom plasmanu. Drugo mesto pripalo je Кarate klubu „Roda“, dok su treće mesto podelili beogradski karate klubovi „Spartanci 026“ „Žandarmerija“.

U video prilogu možete pogledati izjave Slađane Stojković, predsednika Karate kluba Mladenovac i Dragoslava Stojkovića, idejnog tvorca uspeha mladenovačkog kluba i nekadašnjeg selektora nacionalnog tima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *