U Mladenovcu edukativno-sportski događaj “Zero Waste – Budi deo igre -Čuvajmo našu planetu” u okviru 9.sezone Dunav osiguranje Sportske igre mladih

U Mladenovcu edukativno-sportski događaj “Zero Waste – Budi deo igre -Čuvajmo našu planetu” u okviru 9.sezone Dunav osiguranje Sportske igre mladih

U sklopu kampanje “Zero Waste – Budi deo igre -Čuvajmo našu planetu”, organizovaće se 35 događaja u Srbiji na kojima će imati priliku da učestvuju deca osnovnih i srednjih škola, učitelji, nastavnici i građani.

Dunav osiguranje Sportske igre mladih pružaju priliku deci da od februara do septembra besplatno učestvuju u vrhunskim takmičenjima u 10 sportskih disciplina.

Kroz promociju sporta i sportskog načina života sprovode se i edukativne aktivnosti gde će imati priliku da se upoznaju sa značajem održivog razvoja, zaštite životne sredine, reciklaže kao i da učestvuju u sportskim takmičenjima na edukativnom poligonu.

Svest o očuvanju naše planete je preko potrebna, a koliko je životna sredina važna i kako možemo doprineti njenom očuvanju, treba učiti od malih nogu.

Coca-Cola u Srbiji i ove godine podržava nastojanje Sportskih mladih na području održivog razvoja učestvovanjem u velikoj edukativnoj kampanji Budi deo Igre – Sačuvajmo našu planetu .

Ovom kampanjom Coca-Cola želi da doprinese što pozitivnijem uticaju na okolinu i kampanji Budi deo Igre – Sačuvajmo našu planetu pruži rešenja za izazove povezane sa ambalažom, u skladu sa svojim višegodišnjim projektom Svet bez otpada.