U FSB  – „puj pike ne važi „

U FSB – „puj pike ne važi „

Novi šamar u beogradskom fudbalu. Nekad su deca za igru u kojoj se odluka brzo promeni , usledi brisanje kao gumicom,  izgovarali ono čuveno – puj pike ne važi. Očigledno da je bilo onih koji su prošle subote imali „dojavu“ poput Bojana Stevića, predsednika opštine Lazarevac koji je na svom fb profili prvi čestitao Medoševčanima opstanak u Beogradskoj zoni, odnosno ukidanje suspenzije.

Prenosimo saopštenje u celosti:

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Beograda razmatrala je žalbe OFK BALKAN MIRIJEVO iz Beograda i FK NAPREDAK iz Medoševca u vezi sa Odlukom komesara za disciplinu Zonske lige Beograda koji je na svojoj sednici od 22.04.2024. godine doneo Odluku da se ova dva kluba diskvalifikuju iz takmičenja Zonske lige Beograd u takmičarskoj sezoni 2023/2024 zbog zanemarivanja obaveza, koja proističu iz Pravilnika o strućnom radu FSS.

Komisija za žalbe FSB je razmatrajući činjenično stanje i posledice koje proizilaze iz ovih odluka, donela Odluku da se usvoje žalbe oba kluba, ukinula odluke disciplinskog organa Zonske lige Beograd i vratila na ponovni postupak.

Ukidanjem Odluka prvostepenog organa, suspenzija klubova se stavlja van snage.

Odluke u celosti, kao i obrazloženja istih, možete videti ovde (OFK BALKAN MIRIJEVO) i ovde (FK NAPREDAK MEDOŠEVAC).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *