Trojka iz bloka

U nedelju 20. maja od 17 sati i 30 minuta na platou ispred mladenovačke opštine Humanitarna organizacija Srbi za Srbe treću godinu za redom u gradu pod Kosmajem organizovaće humanitarno-sportsku manifestaciju Trojka iz bloka.
Od 2005. godine, pod sloganom ,,Deca su naša budućnost“, Humanitarna organizacija Srbi za Srbe prikupila je preko 2,4 miliona evra donacija i pomogla više od 2.000 socijalno ugroženih višedetnih porodica koje broje više od 12.000 dece. Pored pomoći porodicama, organizacija je u više navrata obezbeđivala pomoć za narodne kuhinje, bolnice i škole širom Srbije, Republike Srpske i region.
Na svom zvaničnom sajtu (www.srbizasrbe.org) i fejsbuk stranici (www.facebook.com/srbizasrbe) organizacija svakodnevno objavljuje liste donatora kao i uvid u trenutno stanje na svim bankovnim računima u devet zemalja u kojima postoje zvanični ogranci.

Svi načini za doniranje:
http://www.trojkaizbloka.org/d onirajte/

Više o projektu TROJKA IZ BLOKA:
http://www.trojkaizbloka.org/p rezentacija-2018.pdf
Portal Mladenovac Uživo kao i prethodnih godina ovaj humanitarni dogadjaj će propratiti direktnim uključenjima koje će te biti u mogućnosti da pratite na linku http://mladenovacuzivo.com/mladenovac.html