Sponzori za novu energiju OFK Mladenovca

Sponzori za novu energiju OFK Mladenovca

Iako su možda očekivanja bila veća od onog što je trenutno vidljivo na tabelarnom pregledu prvenstva Zonske lige Beogra, navijači i mladenovačka fudbalska javnost mogu biti saglasni u jednom, a to je da trenutni rezultati nisu u istoj ravni sa aktivnostima i naporima aktuelnog klupskog rukovodstva.

Posle četiri odigrana kola, OFK Mladenovac ima uknjižene dve pobede i nanizana dva poraza , a novo iskušenje sledi u nedelju kad se gostuje u Makiškoj šumi timu Žarkova, do ne tako davno  članu Prve lige Srbije.

Trener Siniša Janković suočen je sa izazovom da od prvotimaca  kojima raspolaže izvuče maksimum i to nadogradi tehničko taktičkim zamislima koje očigledno da su preskočene u nekim fudbalskim razredima tokom školovanja u mlađim selekcijama. Teško je drugačije okarekterisati  trenutno timsko jezgro jer se radi o mladim fudbalerima  koji su  u prošlonedeljnom porazu od BSK-a „kumovali“ nedopustivim greškama u zadnjoj liniji , a da ne govorimo o primljenom pogotku sa mladenovačke Gazele.

Janković  ima “vruć krompir” u rukama,  ali raspolaže i energijom koja nedostaje njegovim izabranicima jer pojedinci deluju beskrvno i pospano pa se nameće razmišljanje da je neke od njih  poremetio jutarnji termin jer Mladenovčani od ove sezone susrete igraju u ranim nedeljnim satima.

Ako je za utehu, liga od starta deluje ujednačeno, svako svakog može pobediti tako da ako žele više od prosečnosti, odnosno borbu za sam vrh neophodan je potpuno drugačiji pristup ne samo onih mlađih već i prvotimaca sa dužim stažom koji bi ono lično –igram da bih igrao, mogli ostaviti za letnje i zimske turnire u malom fudbalu a prema dresu nekadašnjeg srpskog drugoligaša odnositi se profesionalno i sa izraženom voljom za klupskim uspehom.

Predsednik Stefan Srećković  i njegovi saradnici uložili su maksimalne napore , a hteo to neko da prizna ili ne “otvorila” se i opština u kojoj je trenutno  za sport zadužen Dejan Ninković,  nekadašnji prvotimac OFK  Mladenovca  koji obavlja funkciju člana veća zaduženog za sport. Kako Mladenovac Uživo saznaje, ostalo je da se narednih dana izmiri još jedna plata koja je ostala kao dug  iz perioda prethodnog rukovodstva . Za bitisanje ligaša sa Seltersa  iz opštinske kase preusmereno je oko šest miliona dinara uz napomenu da  su u klupskom pogonu i tri mlađe selekcije.

Rukovodstvo planira donatorsko veče, trenutno se izvode radovi i u klupskom restoranu koji je prethodnih godina više podsećao na prostorije za kojima žude scenaristi i reditelji horor filmova.

Da klub ima zacrtane planove govori i spisak pula sponzora očigledno spremnih da pomognu  ne bi li se na Seltersu  igrao viši stepen takmičenja. Pored GO MLADENOVAC to su “RODA”, “OGANJ”, “TSD KERAPLAST”, “LIBAR”, “POSLASTIČARNICA GAGA”, “RENOME”, “KUBIS”, “STOVARIŠTE LUKIĆ”, “STR NOLE”,  “ALU MAKS”, “SK SISTEM”, “ČAĐAVI ŠUMADINAC”, “BIG HAUS”, “ZVEZDA HEM”, “BOŽA ISKRA”, “ MAM ELEKTRO”, “EURO GARANT”, “MENJAČNICA MAKSIMUS”, “STR TEHNIKA”, “G-NET”, Keramičar BANE ARSIĆ, “IRI HOM”, “VERANDA”, “BARKA”, DRAGOSLAV ANTONIJEVIĆ,” EL-MET”, “PROMOTER”, “STEFAN GRADNJA”, “PIKSEL STUDIO”, “BMV STEFANOVIĆ”, “TIM ADAPTACIJA”.  

Ljubitelji fudbala nadaju se i da naredna godina koja je jubilarna imajući u vidu da je klub osnovan 1924. godine pod imenom “Vojvoda  Janko Katić” bude obeležena i plasmanom u viši rang takmičenja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *