Rvači „Gedže“ uhvatili zalet

Seniorski tim Rvačkog kluba „Ljubomir Ivanović Gedža “uspešno je startovao na prvom turniru Prve rvačke lige Srbije koji je održan u Somboru. U hali „Mostonga“ Mladenovčani su zabeležili tri pobede i tako nakon prvog turnira koji je organizovao somborski Radnički zaseli su na vodeću poziciju istakavši kandidaturu za plasman u Super ligu Srbije.
U prvom kolu savladana je ekipa Mladosti iz Valjeva rezultatom 5:2, u drugom domaći Radnički 5:3 i u tećem kolu Mladenovčani su ubedljiim rezultatom 6:2 porazili beogradski Železničar.
Boje RK „Ljubomir Ivanović Gedža“ branili su Jovica Papić, Lazar Jovanović, Nemanja Damnjanović, A rgon Sadikaj, Luka Katić, Filip Petrović, Rade Pitulić, Nemanja Ćosić, Miloš Pitulić, Nikola Djordjević i Aleksandar Pitulić. Ekipu na kvalifikacionom turniru za Super ligu vodili su treneri Slobodan Sretenović i Islam Sadikaj.
Drugi turnir, odnosno četvrto i peto kolo održaće se za dve nedelje, a narednih dana biće poznato ko će posle somborskog Radničkog preuzeti domaćinstvo. Po propozicijama takmičenja izvesno je da će prvak obezbediti plasman u srpsku rvačku elitu, dok će se poslednji tim na tabeli od naredne sezone takmičiti u Drugoj rvačkoj ligi.

D.Nikolć