RK „Ljubomir Ivanović Gedža“ ugostio najbolje rvače Beograda

RK „Ljubomir Ivanović Gedža“ ugostio najbolje rvače Beograda

Za nepunih mesec dana RK Mladenovac organizovao je još jedno takmičenje koje je okupilo veliki broj klubova i takmičara.  U organizaciji Rvačkog kluba “Ljubomir Ivanović  Gedža”,  RS Srbije i RS Beograda u hali mladenovačkog Sportskog Centra održano je  seniorsko Prvenstvo Beograda  kao i U -13 i U-17.

Domaćin je nastupio  sa 22 takmičara i osvojio 14 medalja.  Mladenovčani su se okitili sa 3  zlatne, 5 srebrn i 6 bronzanih medalja . U ekipnom plasmanu rvači U-13  zauzeli su četvrto mesto, takođe u U- 17.

U ženskoj konkurenciji, mlade Mladenovčanke su osvojile treće mesto u sva tri uzrasta. Seniorski muški tim se plasirao na visoko treće mesto iza ekipe Radnickog i Partizana. Treba napomenuti da čak osam mladenovačkih seniora  nije nastupilo zbog i privatnih obaveza.

Seniori Ilija Antić u konkurenciji  60 kg i Filip Papić u 77 kg su osvojili su prva mesta. Filip Papić je proglašen i za najuspeŝnijeg rvača i klub ga je nagradio za postignut rezultat ručnim satom. Takođe i mlada takmičarka Mina Nikolić je osvojila prvo mesto. Druga mesta kod kadeta osvojili su Novak Milojević i Kristina Trifunović, dok se kod seniora drugi bili Vojin Anđelković u 82 kg, Filip Marinković u 130 kg i seniorka Irena Vlajić u kategoriji do 76 kg. Treća mesta su osvojili pioniri U-13 Konstantin Kitanovic odnosno  U- 17 Lazar Pavlović. Kad je reč oseniorima  treće mesto osvojili su Strahinja Spasić, Todor Đordjević, Filip Kneževic i Zoran Janković .Peta mesta pripala su  Milošu Pituliću , Viktoru Rabrenoviću  i Lazaru Stameniću…

Na turniru je nastupilo  142 takmičara iz 12 klubova. Inace rvački klub Gedza je ove godine dodelio i nagrade za najboljeg takmičara kod juniora, seniora, seniorke i domaći takmicar Ekipu je pre vodio trener  Slobodan Sretenovic dok je pravdu delio mladenovački medjunarodni sudija Lazar Jovanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *