Pružatovac dobio dečije igralište

Pružatovac dobio dečije igralište

Nakon mališana u Senaji, Međulužju i Mesnoj zajednici Centar, i deca u Pružatovcu dobila su novo mesto za druženje i igru. U ovoj Mesnoj zajednici otvoreno je novo igralište koje je opremljeno ljuljaškama, klackalicama, toboganom i drugim mobilijarom, uređeno u skladu sa svim važećim standardima i zaštitom koja je neophodna za bezbednu igru.
Osim dece, zadovoljni su i roditelji. Anita Stepanović, meštanka Pružatovca koja radi i kao vaspitačica u ovom selu, kaže da do sada nisu imali dečije igralište i da im ovo mnogo znači, naročito najmlađima.
„Na igralištu se svakodnevno okuplja veliki broj dece, a do sada to nije bilo moguće jer nisu imali prostor gde bi mogli da se igraju, druže i razvijaju svoje motoričke sposobnosti, tako da je ovo što je urađeno za naše selo mnogo lepo i korisno“, rekla je Stepanović.
Nastavićemo da radimo i ulažemo i dalje, ravnomerno u sve mesne zajednice, kaže predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić.


„Imamo plan da u svakoj mesnoj zajednici na teritoriji opštine u narednih godinu – dve urdimo ovakva igrališta. Počećemo i sa projektovanjem trgova jer želimo da svaka mesna zajednica dobije lepo i pristojno mesto na kojima će se građani okupljati, stariji dovesti unuke i družiti se“, rekao je Glišić.
Pored četiri dečija igrališta, u ovoj godini izgrađen je i košarkaški teren u centru Međulužja.

Tekst i fofo: Fb stranica Opština Mladenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *