Predsednik GO Mladenovac, Vladan Glišić održao sastanak sa direktorima mladenovačkih osnovnih škola (video)

Predsednik GO Mladenovac, Vladan Glišić održao sastanak sa direktorima mladenovačkih osnovnih škola (video)

Predsednik GO Mladenovac Vladan Glišić i Dejan Stepanović, član opštinskog veća zadužen za obrazovanje  sastali su se danas sa direktorima mladenovačkih škola. Sastanak je organizovan u cilju upoznavanja sa početkom nove školske godine kao i realizacije infrastrukturnih radova.

-Mi smo danas imali razgovor sa predsednikom opštine u vezi aktuelnih dešavanja, a to je pre svega  nabavka besplatnih udžbenika koja je dogovorena sa gradom Beogradom, o nabavci tableta i laptopova  za nastavnike. Takođe smo razgovarali  i o budućim saradnjama vezanim za investicije koje bi opština uputila prema školama. Svi direktori su zadovoljni kako jeu ovoj godini  tekla saradnja između škola i opštine i nadamo se da ćemo do kraja kalendarske godine ostvariti  još neke pogodnosti u saradnji sa opštinom i realizovati u cilju kvalitetne nastave  – rekla je po završetku sastanka  Marina Mišić, direktor OŠ „Momčilo Živojinović“.

-Razgovarao sam sa direktorima. Uverili su me da je sve spremno za početak nove školske godine…Evo, posle nekoliko decenija renovira se i jedan deo osnovne škole u mesnoj zajednici Koraćica tako da gledamo da sve škole izgledaju pristojno, pogotovo isturena odeljenja… Ja koristim priliku da pozovem roditelje đaka prvog i drugog razreda da se jave na Javni poziv grada Beograda za dodelu novca za besplatne udžbenike. To je paket udžbenika za srpski jezik, matematiku, svet oko nas i strani jezik. Zahvalio bih se gradu Beogradu i Goranu Vesiću, zameniku gradonačelnika na jednoj dobroj inicijativi- izjavio je posle sastanka predsednik GO Mladenovac, Vladan Glišić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *