Poznati sastavi beogradskih fudbalskih liga i Opštinskog prvenstva Mladenovca

Poznati sastavi beogradskih fudbalskih liga i Opštinskog prvenstva Mladenovca

Kako su na nedavno održanoj 8. sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Beograda  usvojene odluke o sistemu takmičenja na teritoriji FS Beograda u takmičarskoj sezoni 2023/2024 i načinu organizovanja takmičenja fudbalskih liga na teritoriji FSB u takmičarskoj sezoni 2024/2025 samim tim poznat je i sastav liga.

Nedavno je u prostorijama FS Beograda organizovano uručenje fudbalskih lopti marke “Erima” predstavnicima šest opštinskih fudbalskih saveza koji funkcionišu pod okriljem FSB.

Generalni sekretar FS Beograda Miloš Mirković ugostio je čelnike FSO Mladenovca, Surčina, Sopota, Lazarevca, Obrenovca i Grocke i uručio po 50 lopti kao podršku razvoju fudbala u ovim beogradskim opštinama.

OFK Mladenovac će se i u narednom kalendarskom  ciklusu takmičiti u Beogradskoj zoni. Mladenovčani su prvenstvo završili na šestom mestu i u novu sezonu ulaze sa ciljem da poprave plasman i uključe se u borbu za mesto koje vodi u republički rang takmičenja.

Kad je reč o Prvoj beogradskoj ligi grupa “C” ona je zanimljiva za mladenovačke ljubitelje fudbala jer će se u njoj takmičiti četiri mladenovačka kluba –jagnjilska Šumadija 1962,Velika Krsna,  Rabrovac i novajlija, Omladinac iz Rajkovca, prvak OFSM.

Prvenstvo u ligama za koje je nadležan Fudbalski savez Beograd počinju u drugoj nedelji avgusta dok će Opštinsko fudbalsko prvenstvo Mladenovca  početi 17. septembra .

U borbi za bodove i plasman u viši rang igraće Kosmajac iz Koraćice , Borac ( Amerić), granička Sloga, Vlaška, Ivanča, Napredak iz Medjulužja, Selo Mladenovac, Markovac, Šepšin, Student i Kovačevac 1956 koji nije uspeo da izbori opstanak u Prvoj beogradskoj ligi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *