Podela bodova u Medoševcu: Napredak–OFK Mladenovac  0:0

Podela bodova u Medoševcu: Napredak–OFK Mladenovac  0:0

U utakmici devetog klo aZonske lige Beograd , domaći Napredak i OFK Mladenpovac odifrali su susret bez pobednika, ali i i bez golova.

Glavni krivci što su mreže ostale nedotaknute bili su golmani Jevtić i Marić koji su u nekoliko navrata barvoruzno intervenisali i doprineli da se klub iz lazarevačkog okruga i gost sa Seltersa zadovolje osvojenim bodom.

Imaju Mladenovčani zašta žaliti, ako se ima u vidu da je Rajković pogodio prečku, Stojanović zicer u završnici susreta, ali isto tako i da ne očajavaju previše jer je u nekoliko trenutaka i golman Marić „vadio kestenje iz vatre“.

Napredak(Medoševac) –OFK Mladenovac 0:0

Igralište u Medoševcu.Gledalaca 200.sudija: Čolaković(beograd). Žuti kartoni: B.Marinković, Đorđević , Matić (Napredak) i Tešić(OFK Mladenovac).

Napredak:  Jevtić, Mitrović, P. Beljić(od 80.Mitrović), B.Marinković, Matić. Đurđević, A.Marinković, Terzić, Blagojević(od 46.Radojičić), B.Beljić, Milinković (od 65.Ljubojević).

OFK Mladenovac: Marić, Stevanović, Ivanković, Stanković, Rajković, Borikić, Tešić(od 77.Janković), Maksimovski (od 58. Krstić), Stojanović, Milić, Matejić.  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *