Pobeda mladenovačke Tehničke škole

Selekcija mladenovačke Tehničke škole obezbedila je učešće na Gradskom takmičenju u malom fudbalu za srednjoškolce. Kroz tradicionalni mladenovački rivalitet izmedju Tehničke škole i Gimnazije koji je prisutan u svim sportovima, mali fudbal je doneo radost ekipi koja je ovog puta pokazala superiornost u svim segmentima igre što najbolje govori i konačan ishod od 6:1 u tridesetominutnom odmeravanju snaga na parketu SC“Ljubomir Ivanović Gedža“.

Nerešiva enigma za selekciju Gimnazije bio je mladi reprezentativac u futsalu, Nikola Milašinović koji je postiga četiri pogotka dok su po jednom nebranjeni deo mreže pogodili Vojislav Stojanović i Lazar Jovanović. Strelac jedinog gola za Gimnaziju bio je Luka Gajić.

Kad je reč o ovom takmičenju, ono je potpomognuto od strane GO Mladenovac, odnosno Sportskog Saveza Mladenovca u svim sportovima za osnovce i srednjoškolce. Boje Tehničke škole branili su: Nemanja Ilić,Lazar Jaranović, Miljan Bogićević,Nikola Milašinović,Vojislav Stojanović,Lučić Danilo,Ristić Milan,Nikolić Saša,Radaković Aleksandar , Živanović Filip i Djordje Djurdjević.Profesor Ivan Ristić. Gimnazija : Nenad Živanović,Mladen Nenadović,Luka Gajić,Nemanja Sokolović,Andreja Milošević,David Cvetić,Antonije Krstić,Uroš Mitrović i Uroš Žigerović.Profesor Miloš Vojinović Utakmicu je pratilo oko 100 gledalaca a pravdu su delili Stevan Filipović i Nikola Miladinović.