Petar Šešlija novi trener KK Mladenovac

Petar Šešlija novi trener KK Mladenovac

Seniorska selekcija KK Mladenovac koja se takmiči u ligaškom takmičenju pod ingerencijom Košarkaškog saveza Beograda , odnosno u 1. MRL Centar  dobila je novog trenera nakon odluke klupskog rukovodstva da se sporazumno raskine saradnja sa Miroslavom Zlatkovićem.

Mladenovčani su u prethodnih šest kola ostvarili jednu pobedu i to proteklog vikenda na gostujućem parketu kad su  savladali  Zvedaru rezultatom 73:61. U narednom prvenstvenom meču Mladenovac će dočekati Zemun , a ekipu će sa klupe predvoditi novi trener Petar Šešlija. Tim povodom klub je izdao saopštenje u kojem se kaže:

KK Mladenovac obaveštava javnost da je tokom prošle nedelje sporazumno raskinuta saradnja sa prvim trenerom Miroslavom Zlatkovićem. Klub se sa Zlatkovićem rastao u najboljim odnosima kako i priliči kada je u pitanju trener koji je bio drugi put na klupi našeg tima.

Ovom prilikom zahvaljujemo treneru Zlatkoviću na trudu i profesionalizmu koji je pokazao tokom perioda boravka na klupi KK Mladenovac. Bivšem treneru našeg kluba želimo mnogo uspeha u daljoj profesionalnoj karijeri.

Na njegovo mesto dolazi Petar Šešlija bivši igrač našeg kluba.

Kao igrač bio je kadetski prvak države sa ekipom Beopetrola. U seniorskoj konkurenciji igrao je za KK Dinamo, KK Jedinstvo i naš klub.

Trenerski karijeru započeo u KK Kris Kros, nakon toga je radio u OKK Beograd sa mlađim kategorijama.

Poslednje dve godine proveo je radeći u Estoniji kao trener i koordinator u akademiji Reinara Halika.

Novom treneru želimo sreću u nastavku sezone.

Uprava kluba

KK Mladenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *