Otvoren mladenovački Valter Fest (video)

Otvoren mladenovački Valter Fest (video)

Na otvorenom bazenu Instituta za rehabilitaciju Selters, projekcijom filma “Južni Vetar 2 -Ubrzanje”, režisera Miloša Avramovića, otvoren je četvrti filmski Valter Fest. Trodnevi fastival u organizaciji Centra za kulturu i turizam Mladenovac koji čuva uspomenu na glumca Velimira Batu Živojinovića obogaćen je propratnim programom tako da je prisutna publika prve večeri bila u mogućnosti da prisustvuje koncertu Goce Tržan, dok će u subotu i nedelju festivalski sadržaj oplemeniti izložba “Stanislava Pešić –kraljica šarma”, promocija knjige “Čarobnjak Radmilović” Milana Cacija Mihajlovića i nedeljni koncert Marka Nastića.

U prelepoj atmosferi, prepuno gledalište pozdravili su Vladan Glišić, predsednik mladenovačke opštine i Miljko Živojinović, sin pokojnog glumca Velimira Bate Živojinovića, dok je uspomene na legendarnog glumca evocirao njegov kolega Slobodan Ćustić.

Mladenovačka publika gromkim aplauzom pozdravila je i ekipu filma” Južni vetar 2 – Ubrzanje” predvođenu režiserom i scenraistom Milošem Avramovićem.

O organizaciji i sadržaju festivala za Mladenovac Uživo govorio je Branko Miloradović, direktor Centra za kulturu i turizam Mladenovac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *