Opštinski prijem za učeničke kompanije mladenovačke Gimnazije (video)

Opštinski prijem za učeničke kompanije mladenovačke Gimnazije (video)

Predsednik GO Mladenovac, Vladan Glišić danas je sa svojim saradnicima upriličio prijem za učenike mladenovačke Gimnazije, koji predstavljaju učeničke kompanija „Moveably“ i „QuizzzAll“ koje su ostvarile  zapažen rezultat, osvajanjem prvog i trećeg mesta na regionalnom takmičenju i plasirale se na republičko takmičenje. Pored Glišića, prijemu su prisustvovali većnici Dejan Stepanović i Veljko Lukić, kao i direktor Gimnazije Aleksandar Cvetković, odnosno  profesor Predrag Matović.

Učenička kompanija „Moveably“ je digitalna platforma koja funkcioniše po principu berze i namenjena je tome da bude posrednik u sklapanju poslovanja između prevoznika i njihovih potencijalnih klijenata.

Učenička kompanija „QuizzzAll“ je digitalna platforma koja putem aplikacije omogućava učenicima da kroz kviz takmičenje prolaze lekcije i gradivo iz predmeta koje imaju u redovnoj nastavi.

U video prilogu za Mladenovac Uživo govorili su učenici Anđela Kanjo i Đorđe Petrović, kao i predsednik mladenovačke opštine Vladan Glišić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *