Opštinski prijem za takmičare Karatre kluba Mladenovac

Opštinski prijem za takmičare Karatre kluba Mladenovac

Povodom velikog uspeha koji su ostvarili na nedavno održanom prvenstvu Balkana za decu i seniore, predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić primio je članove Кarate kluba „Mladenovac“.
U konkurenciji 1500 takmičara mladenovački karatisti osvojili su ukupno šest medalja, od čega jednu zlatnu i pet bronzanih. Medalje su osvojili:

Nađa Turnić 1. mesto, pionirke 2012, kate

Luka Živanović 3. mesto, pioniri 2012, kate
Andrej Dubočanin 3. mesto, pioniri 2011, kate
Vanja Džajić 3. mesto, nade 2009, kate
Petra Pešić, 3. mesto, nade 2009, kate
Кristijan Кrsmanović, 3. mesto, pionir 2010, -47kg borbe
Prijemu je prisustvovao i karatista Ilija Milošević koji je prethodnog vikenda učestvovao na Evropskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore u Pragu. On je nastupio u borbama, u teškoj kategoriji, gde je stigao do drugog kola.
Na proteklom prvenstvu Balkana u svojstvu nacionalnih trenera učestvovale su Slađana Stojković i Dragana Jocković, a Кarate Federacija Srbije je bila najuspešnija nacionalna federecija na ovom takmičenju. U organizaciji Balkanskog prvenstva učestvovao je i Aleksandar Ranisavljević kao član Organizacionog odbora.
Glišić je čestitao mladim mladenovačkim karatistima i njihovim trenerima na postignutim rezultatima, i poželeo im mnogo uspeha u narednim takmičenjima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *