Opštinski prijem za državne prvake, kompaniju  „Moveably“  iz Gimnazije Mladenovac

Opštinski prijem za državne prvake, kompaniju  „Moveably“ iz Gimnazije Mladenovac

Ovogodišnje prvake na Nacionalnom takmičenju najboljih učeničkih kompanija održanom u Beogradu, članove učeničke kompanije „Moveably“ iz Gimnazije Mladenovac, primili su predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić i članovi Veća Dejan Stepanović i Veljko Lukić,  a na prijemu je prisustvovao  i njihov mentor, profesor Predrag Matović, kao i direktor Gimnazije, Aleksandar Cvetković.

Učenička kompanija iz Mladenovca predstavljaće Srbiju na Evropskom takmičenju učeničkih kompanija koje će se u julu održati u estonskom Talinu.

 Vladan Glišić je čestitao prvacima Srbije i napomenuo da je ponosan na veliki uspeh koji su postigli. Istakao je da će GO Mladenovac  pokriti kompletne troškove puta u Estoniju i boravak u toj zemlji za šestoro učenika iz tima, imajući u vidu da organizator takmičenja obezbeđuje sredstva za preostali deo ekipe, kako bi svih jedanaestoro predstavnika kompanije, zajedno sa mentorom, bili u mogućnosti da brane boje Mladenvca i Srbije. Takođe,  biće izdvojena sredstva i za izradu i štampanje promo materijala koji će ekipa „Moveably“ poneti u Estoniju kao i za kompletan vizuelni nastup.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *