Opštinska liga Mladenovca: Borac iz Amerića čuva tron, teška povreda Lazara Borića golmana Markovca

Opštinska liga Mladenovca: Borac iz Amerića čuva tron, teška povreda Lazara Borića golmana Markovca

Posle zimske pauze, konačno se zakotrljala lopta i na terenima klubova Opštinske fudbalske lige Mladenovca. U prvom prolećnom kolu viđena je prava goleada jer su strelci bili izuzetno efikasni.

Najviše golova ovog nedeljnog popodneva viđeno je u Ameriću, gde je jedan od pretedenata za sam vrh, domaći Borac rezultatom 6:2 savladao graničku Slogu.  Vlaščani su bili tokom celog susreta sa gostima iz Kovačevca nadahnuti što su krunisali pobedom od 4:0. Markovčani su slavili na gostujućem terenu jer su savladali Selo Mladenovac sa 3:1. Nažalost ova utakmica ostala je u senci teške povrede Lazara Borića, golmana Markovčana koji je nakon jednog duela zadobio kontuzuju vilice i prevežen je kolima hitne pomoći u bolnicu. Kako Mladenovac Uživo saznaje, mladi golman će biti operisan i želimo mu brz oporavak.

Mladenovački „akdemičari“ nisu uspeli da iznenade zahuktalog gosta tako da je Ivanča rezultatom 3:1 savladala tim Studenta. U podnožju Kosmaja  viđena su tri pogotka, sigurna igra Koraćićičana tako da je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka u protokolu zapisano Kosmajac – Napredak (Međulužje ) 3:0.

U vođstvu je  Borac iz Amerića sa 28 bodova, tri više od  Ivanče.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *