OKRUGLI STO-LOKALNI IZBORI 2023. MEDIJSKE KUĆE I FM.

OKRUGLI STO-LOKALNI IZBORI 2023. MEDIJSKE KUĆE I FM.

Premijera radijske emisije je večeras (05.12.2023.godine) u 18 časova na talasima našeg radija 92,7 MHz, link putem koga ćete moći da pratite tok emisije na internetu https://www.radiostanica.com/radio/1966/ifm-radio

Svrha ovakvih naših emisija jeste da informiše stanovništvo Topole i Srbije o stavovima i strategijama političkih stranaka i grupa gradjana koje se takmiče na izborima. Na taj način svi birači će imati najbolji mogući uvid u ideje koje politička scena Topole trenutno pruža. Prezentacija kandidata za političke funkcije su sastavni deo programskih načela naše medijske kuće, promovisanje dijaloga na temu javnih pitanja koja su u interesu svih građana i stimulisanje političke tolerancije je cilj naše emisije i naš doprinos razvoju demokratije i prava na različito mišljenje. Kao jedini u Šumadiji ako ne i u Srbiji Prvu emisiju smo organizovali 11.04.2016.godine. Naša medijska kuća od 2019.godine snima i u celosti objavljuje u video formatu sva zasedanja lokalnog parlamenta pa se i ovom činjenicom ponosimo jer smo takođe jedini medij sa teritorije naše opštine koji to radi.

Oprema, ljudstvo i realizacija odnosno snimanje, montaža, produkcija izdvaja se iz tekućih prihoda, Svim izbornim listama pružili smo ravnopravni tretman u periodu do danas. Na našim stranicama na društvenim mrežama objavili smo termine i mesta gde se skupljaju potpisi za podršku izbornih lista, a nakon verifikacije od strane Opštinske izborne komisije na portalu https://gradskiportal034.rs/ , objavili smo ime svih kandidatkinja i kandidata za svaku izbornu listu. U našoj emisiji gosti su bili:

1. VLADIMIR RADOJKOVIĆ, PREDSTAVNIK LISTE ALEKSANDAR VUČIĆ – TOPOLA NE SME DA STANE

2. VLADIMIR PETROVIĆ, PREDSTAVNIK LISTE IVICA DAČIĆ – PREMIJER SRBIJE,

3. MIRKO JEVTIĆ, PREDSTAVNIK LISTE NOVI LjUDI – TOPOLA NAŠA ZEMLjA – MIRKO JEVTIĆ-TOPOLA SE VOLI !

4. SRĐAN SREĆKOVIĆ, PREDSTAVNIK LISTE JEDINSTVENA SRBIJA-DRAGAN MARKOVIĆ PALMA-DOMAĆINSKI

5. SLOBODAN ŽIVANOVIĆ, PREDSTAVNIK LISTE DR MILOŠ JOVANOVIĆ – NADA ZA KRALjEVSKU TOPOLU – Srpska koalicija NADA – Nacionalno demokratska alternativa – Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) – Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) – Vojislav Mihailović

6. ALEKSANDAR GLIŠIĆ. PREDSTAVNIK LISTE SRPSKA STRANKA ZAVETNICI – DA SE SRPSKI SELjAK PITA – TOPOLA NE SME DA NESTANE,

7. ZORAN MILOVANOVIĆ, PREDSTAVNIK LISTE TOPOLA PROTIV NASILjA – MIROSLAV MIKI ALEKSIĆ – MARINIKA TEPIĆ. Autor,voditelj i moderator emisije je Peđa Filipović. Motaža, šef tehnike i produkcija Dejan Petrović. Zbog velikog interesovanja kolega novinara, snimanju su prisustvovali i predstavnici novinarskih udruženja, Dragan Todorović član uprave UNS-a i dugogodišnji urednik i novinar televizijskih kuća, danas medijski ekspert Miloš Rajković. Televizijska premijera biće objavljena u toku sutrašnjeg dana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *