OFK Mladenovac -Zuce 2019 0:0

OFK Mladenovac -Zuce 2019 0:0

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Mladenovčani nisu uspeli da ostvare trijumf u duelu sa Zučanima.Tim sa Seltersa ne samo da nije zabeležio pobedu nego može biti zadovoljan i osvojenim bodom jer su gosti propustili nekoliko izglednih prilika da postignu pogodak.

U par navrata odlično je intervenisao golman Nikola Marić, tako da se može reći kako je njegova uloga bila ključna u ovom duelu i da je „glavni krivac“ što gosti nisu na hladnom Seltersu osvojili tri boda.

Mladenovac je tim bez glave i repa, bez igre, sistema i koncepcije tako da se može konstatovati na osnovu prvog dela prvenstva kako je reč o prosečnom zonskom ligašu čije boje brane igrači kojima je limit četvrti stepen takmičenja.

Gosti iz Zuca, odličan spoj mladosti i iskustva spreman da pomrsi račune i vodećim klubovima, tako da se u drugom delu prvenstva može očekivati da budu još učinkovitiji i poprave bodovni saldo.

Stadion : Selters. Gledalaca: oko 200. Sudija: Marko Lazarević. Žuti kartoni: Borikić (OFK Mladenovac), Pršo, Rajković (Zuce 2019).

OFK Mladenovac: Marić, Stevanović, Đorđević(od 60. Blagojević), Borikić, Rajković, Životić, Sokolović (od 60. Krstić), Planić (od 60.Milić), Stojanović, Matejić, Ivanković (od 74. Janković)

Zuce 2019: Pavlović, Pršo, Rajković, Stanovčić, Ivanović, Savić, Milovanović, Čolić, Vuković (od 74. Andrić), Marković, Lukač (od 78.Trajković).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *