OFK Mladenovac započeo pripreme za novu sezonu (video)

OFK Mladenovac započeo pripreme za novu sezonu (video)

Posle ispadanja iz republičkog ranga takmičenja, OFK Mladenovac okreće novu stranicu klupske istorije i stavlja akcenat na predstojeće izazove u Beogradskoj zoni, koja će po mišljenju fudbalskih poznavalaca biti jača nego ikad. Nije samo reč o igračkom i organizacionom kvalitetu, već reputaciji koju su decenijama gradili brojni klubovi koji će se naredne sezone takmičiti u ligi koja je u nadležnosti Fudbalskog saveza Beograda. Skraćenje lige , kvalifikacije za Prvu ligu Srbije direktno su uticali na konačan sastav Beogradske zone i vraćanje takmičenja u pređašnje predpandemijsko stanje.

OFK Mladenovac će u novi takmičarski ciklus krenuti sa novim – starim trenerom Goranom Spasićem koji se na Selters vraća posle jednogodišnje epizode u Dunavcu. Na prvoj prozivci koja je protekla bez trenera Spasića, koji se nalazi na odmoru prisutan je bio i Marko Milovanović, povratnik iz Albanije kao i igrača iz omladinskog pogona. Zanimljivo je da su saradnju produžili kapiten Matejić, golmani Marić i Đorđević, Tešić koji je prošle sezone kuburio sa povredama kao i Nikola Kostić od kojih se očekuje da budu glavne okosnice tima.

U Beogradskoj zoni protivnici OFK Mladenovcu biće: Torlak, Napredak (Medoševac), Poštar Zvezdara, Kosmaj, Vinča, Komgrap, Sinđelić, Sremčica, Crvena zvezda (MML), Lokomotiva, GSP Polet Dorćol, BSK 925 (Batajnica), PKB (padinska Skela), Zvezda (Konatice) i Zuce 2019. Treba napomenuti da je letnji fudbalski rok na teritoriji Beograda počeo 28. juna i da će trajati do petka 17. septembra.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *