OFK Mladenovac kreće sa pripremama (video)

OFK Mladenovac kreće sa pripremama (video)

Posle neizvesnosti i iščekivanja, OFK Mladenovac će započeti pripreme za predstojeću takmičarsku sezonu.

Zonaš sa Seltersa krajem meseca trebalo bi da dobije novo klupsko rukovodstvo, a hitno oformljena radna grupa za konsolidaciju kluba na čijem čelu je Dejan Ninković, preduzeće sve što je potrebno da bi se do kraja meseca održala Skupština koja će izabrati novog predsednika.

Doskorašnji predsednik Zoran Stevanović podneo je ostavku, ali nagomilani problemi ne mogu se rešiti brzo, tako da će novo rukovodstvo biti suočeno sa ogromnim teretom. Klupska kasa je prazna, na stadionu je isključena električna energija, prema igračima i trenerima su ostala dugovanja…

Ono što je izvesno nakon prvog okupljanja, to je da će ekipu sa klupe predvoditi kao i u prošloj sezoni, trener Goran Spasić koji je na startu suočen i sa željama pojedinaca da napuste klub. Tu se pre svega misli na golmana Marka Đorđevića i Nikolu Kostića.

Poznato je da će novi sekretar kluba biti Aleksandar Filipović koji je tu dužnost niz godina uspešno obavljao uspešno u Šumadiji. A da li je to samo nagoveštaj da bi se i vlasnici nekadašnjeg srpskoligaša sa Jasika, Saša i Bojan Kuzmanović mogli pojaviti u ulozi spasioca ostaje da se vidi narednih dana.

Opširnije u video prilogu.

.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *