OFK Mladenovac- Dunav (VS) 6:2

Jesenji prvak Zonske lige Beograda poput kaznene ekspedicije nastavlja da melje protivnike, Iako je reč o konrtrolnim utakmicama čiji bi prioritet trebalo da bude kondicioni segment pripremne faze uoči drugog dela prvenstva, Mladenovčani su na tri utakmice postigli čak trinaest golova što dovoljno govori o napadačkom potencijalu tima čiji je cilj plasman u Srpsku ligu.

Treća žrtva napadački raspoloženih Mladenovčana bila je ekipa Dunava iz Velikog Sela koja se takmiči u Prvoj Beogradskoj ligi grupa A i nakon prvog dela prvenstva nalazi se na četvrtom mestu sa četiri boda zaostatka u odnosu na lidera, Poštar Zvezdaru. Na igralištu SC FSB Ada sa veštačkom travom iako su primili gol u ranoj fazi igre jer je napadač Davidović bio precizan iz jedanaesterca kojem je prethodio nepropisan start Bogićevića nad Manasijevićem, tim sa Seltersa je pokazao odgovoran i disciplinovan pristup igri. Sredinom prvog pluvremena, Mladenovčani su pogotkom Marinkovića krunisali terenski inicijativu, da bi u u 44 minutu isti igrač nakon preciznog pasa Bogićevića ponovo savladao golamana Zekanovića. U prvih pet minuta drugog pluvremena mreže su se tresle tri puta.

Strelci za OFK Mladenovac bili su Kostić u 53 minutu, zatim pet minuta kasnije Djordjević, dok je svoj drugi gol na utakmici u 56 minutu postigao Davidović, najbolji pojedinac u redovima Dunava. U samoj završnici susreta Milošević i Nikolić golovima su u 87 i 89 minutu samo dotukli protivnika i narodski rečeno doprineli da u Veliko Selo ponesu zimskih pola tuceta.

OFK Mladenovac je nastupio u sastavu: Pavlović, Bogićević, F.Maksimović, Vukićević, Rajković, Pantić, Nikolić, Marinković, Kretić, Kostić, Djordjević. Igrali su još: Marić, D.Stevanović, Matejić, D.Čokić. Z.Milošević. Naredni kontrolni susret Mladenovčani će odigrati u sredu u Rakovici pod svetlošću reflektora(od 18 časova) protiv Vinče.

D.Nikolić