OFK Mladenovac dobio novo rukovodstvo: Bojan Ralić na čelu zonaša sa Seltersa

OFK Mladenovac dobio novo rukovodstvo: Bojan Ralić na čelu zonaša sa Seltersa

U velikoj sali Gradske opštine održana je redovna godišnja Izborna skupština OFК Mladenovca. Sedmoplasirani član Beogradske zonske lige za nepun sat izabrao je novo rukovodstvo. Od 15 članova skupštine prisustvovalo je 12.
Skupštinom je predsedavao aktuelni predsednik Stefan Srećković, u društvu Gorana Spasića, Aleksandra Filipovića i Darka Matejića. Potom su ispoštovane tačke dnevnog reda.
Za čelnika kluba, koji ove godine obeležava vek postojanja, jednoglasno je izabran Bojan Ralić, privatni preduzetnik iz Beograda. Ulogu potpredsednika u narednom mandatu povereno je Goranu Miliću, dok će administrativne poslove sekretara i dalje obavljati Aleksandar Filipović.
Za članove Upravnog odbora naimenovani su, pored Ralića, Milića i Filipovića i Nikola Zagorac, Stefan Srećković, Nemanja Glišić, Nikša Кokanović i Miloš Parojčić.
Na tri preostala mesta kasnije će biti kooptirana trojica sponzora.
Nadzorni odbor će činiti Slavko Radovanović, Кatarina Živković i Ognjen Mitrović.
– U kratkim crtama izneću plan kako bi klub sa Seltersa uspešnije funkcionisao nego do sada. Uz uređenje terena i renoviranje klupske zgrade, imaćemo sve selekcije, od petlića do veterana. Zadržaćemo postojeći igrački kadar i priključiti mu nekoliko zvučnih imena. Ojačaćemo Upravni odbor vrednim ljudima iz grada i dati poverenje stručnim licima koji poseduju licence sa kojima suostvarili uspehe. Jedan od prioritetnih ciljeva je i plasman u srpskoligaško društvo. Tri godine svi ćemo zdušno raditi na tome da se OFК Mladenovac vrati u Prvu ligu Srbije gde mu je i mesto – ubedljivo je izjavio Ralić, ispraćen burnim aplauzom prisutnih.

M.B.V

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *