OFK Mladenovac dobija novo klupsko rukovodstvo

OFK Mladenovac dobija novo klupsko rukovodstvo

Kako Mladenovac Uživo saznaje, OFK Mladenovac narednih dana dobiće novo klupsko rukovodstvo. Za petak 21. jun u 19 časova zakazana je Redovna izborna skupština. Imajući u vidu da je još 18. septembra 2023. godine,  Stefan Srećković  podneo pismenu ostavkuna mesto predsednik Upravnog odbora i da  klub mesecima funkcioniše bez uprave  onda je sasvim izvesno da slede promene unutar najstarijeg mladenovačkog fudbalskog ligaša. Dosadašnje operativne klupske aktivnosti obavljali su sekretar Aleksandar Filipović i sportski direktor Goran Spasić.

Mladenovčani su u proteklom takmičarskom ciklusu osvojili šesto mesto i sačuvali status zonaša, uz napomenu da je zbog reorganizacije takmičenja unutar FSB čak osam klubova ispalo u niži rang.

Skupština OFK Mladenovca broji petnaest članova i oni će u petak izabrati novog predsednika koji će predložiti svoje saradnike u UO.

Iz izvora bliskih klubu, saznajemo da će OFK Mladenovac predvoditi novi  ljudi iz Beograda i Mladenovca  sa radnim iskustvom u privredi  i poznavaoci fudbalskih dešavanja.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *