Održana „Ulična trka“ Mladenovca

Održana „Ulična trka“ Mladenovca

Iako je tradicija sačuvana, održana još jedna „Ulična trka Mladenovca“, samo ono što niko neće napisati ili upitati učinićemo to mi sa Portala Mladenovac Uživo. A pitanje glasi- Kako to da se Uličnom trkom zove trka na „ranjenoj“ atletskoj stazi Gradskog stadiona Seltersa.

Sportska manifestacija koja se održavala u centru grada iznenada se preselila na stadion Selters, ali je sa sabom ponela ime i što je za pohvalu masovnost koja nije izostla.

Znamo mi da još niko u Evropi nije trčao uličnu trku na kaldrmi bila ona polukružna, dijagonalna, lepezasta , kružna ili zrkasta tako da se takav presedan nije dogodio ni u varoši podno Kosmaja

Kad je reč o samoj organizaciji na stadionu, ona zaslužuje pohvale. Učešće je uzelo oko 500 takmičara zahvaljujući saradnji AK Mladenovac, Sportskom savezu Mladenovca i pokroviteljima, GO Mladenovac.

Prisutne je pozdravio Dejan Ninković, član veća GO Mladenovac a učešće su uzeli predškolci, učenici osnovnih i srednjih škola, seniori, osobe sa posebnim potrebma, a održana je i tradicionalna porodična trka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *