Održana 23. sednica Skupštine GO Mladenovac

Održana 23. sednica Skupštine GO Mladenovac

U velikoj sali Gradske opštine Mladenovac održano je  skupštinsko zasedanje lokalnog parlamenta kojem je predsedavao Dušan Ignjatović,  potpredsednik Skupštine GO Mladenovac.

Od 55 odbornika koliko broji opštinski parlament, na zasedanju je prisustvovalo 36. Većinom glasova usvojeno je svih dvanaest tačaka dnevnog reda.

Odbornici su razmatrali i usvojili predlog rešenja o imenovanju vd. direktora JKP „Pijace Mladenovac“.  Tu dužnost i dalje će obavljati Žarko Obradović, diplomirani ekonomista iz Mladenovca.

Takođe je usvojen Predlog odluke o izmenama i dopunama poslovnika Skupštine Gradske opštine Mladenovac. Odbornici su izglasali i Odluku o izmenama odluke o razrešenju i imenovanju članova, zamenika članova Opštinske izborne komisije u stalnom sastavu.

Razmatrali su se i izveštaji o poslovanju Centra za kulturu i turizam Mladenovac. JKP „Mladenovac“, JKP „Pijace Mladenovac“ i JKP “ Parking servis Mladenovac“, koji su usvojeni većinom glasova prisutnih odbornika.

Na dnevnom redu 23. sednice našao se i Predlog odluke o angažovanju eksterne revizije završnog računa budžeta , kao i Rebalans 1.programa poslovanja JKP “ Mladenovac “ za 2024. godinu .

Iako smo u prethodnom programu realizovali direktne prenose sednice opštinskog parlamenta, ovog puta pratioci našeg portala ostali su uskraćeni za striming prenos jer smo o održavanju Skupštine lokalnog parlamenta informisani  nepunih sat vremena pre njenog početka.

Snimak ćemo emitovati u toku dana.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *