Održan radni sastanak povodom predstojećeg Gedžinog memorijala

Održan radni sastanak povodom predstojećeg Gedžinog memorijala

Mladenovac će od 13 do 15. juna  biti domaćin 37. Međunarodnog rvačkog turnira u grčko-rimskom stilu za seniore „Ljubomir Ivanović Gedža“.

Tim povodom danas je u Svečanoj sali Dr Elsie Ingils održan radni sastanak na kojem su određene smernice za ovu veliku manifestaciju koja se  sedmi put u nizu održava u Sportskom Centru koji nosi ime proslavljenog rvačakog asa.

Imajući u vidu da će se predstojeće Olimpijske igre održati u Parizu od 26.jula do 12. avgusta, onda će turnir u Mladenovcu biti i poslednji pripremni za rvače koji su izborili olimpijsku normu.

Na današnjem radnom sastanku ispred Rvačkog saveza Srbije prisustvovali su generalni sekretar Milan Jelić, i sudijski ekspert Vojislav Tabački. Njih su ugostili predstavnici tehničkog organizatora RK „Ljubomir Ivanović Gedža“, Aleksandar Pitulić, koji je i potpredsednik RS Beograda, Rade Pitulić, predsednik mladenovačkog kluba i trener Slobodan Sretenović, dok je u ime domaćina turnira o trenutnim aktivnostima prisutne informisao Dejan Ninković, član veća GO Mladenovac, resorno zadužen za sport.

Takođe učešće su uzeli i predstavnici mladenovačkog Sportskog Centra i Sportskog Saveza Mladenovca, Radoslav Stojić i Miljan Novović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *