Odigrana finala 25.Streetball turnira u Mladenovcu (video i foto)

Odigrana finala 25.Streetball turnira u Mladenovcu (video i foto)

Fantastična sportska predstava u Mladenovcu na naselju 25.maj. Tradicionalni Streetball turnir koji je ove godine obeležio jubilej 25 godina postojanja razgalio je srca ljubitelja sporta koji su se u velikom broju okupili na terenu i tribinama košarkaškog igrališta „Keni“.

Ovogodišnji turnir okupio je 56 ekipa, a zanimljivo je da su finala u najstarijim kategorijama kako u konkurenciji devojaka tako i muškaraca pripala gostujućim ekipama u gradu pod Kosmajem. U muškoj to je „Don Vita“ iz Aranđelovca, dok je u ženskoj prvo mesto osvojila ekipa „Havana“ iz Borče.

Najbolji trojkaši su Miloš Dimić i Tadija Dragićević. Kad je reč o pojedincima MVP turnira kod muškaraca je Alekasandar Topalović, a devojaka Jelena Vujasin.

Specijalni gost turnira bio je Ognjen Dobrić, reprezentativac i košarkaš Crvene zvezde sa kojim možete pogledati i razgovor u video prilogu našeg portala. Priznanja su uručili Vladan Glišić, predsednik GO Mladenovac, gradski odbornik Goran Spasojević, košarkaš Vladimir Tica i specijalni gost Ognjen Dobrić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *