Odbojka: Samo pobeda protiv prvaka Mladenovčane ostavlja u „životu“

Odbojka: Samo pobeda protiv prvaka Mladenovčane ostavlja u „životu“

Stara izreka koja glasi –Ko u čuda veruje taj i čuda stvara, mogla bi da posluži Mladenovčanima kao vodilja uoči poslednja dva kola Prve lige Srbije.
Igrom sudbine i voljom žreba, Mladenovčani u pretposlednjem kolu na svom parketu dočekuju Dubočicu koja je obezbedila ulazak u elitni rang srpskog odbojkaškog takmičenja.

Leskovčani u Mladenovac dolaze rasterećeni, dok domaćin nema previše opcija već da prevaziđe sopstvene mogućnosti i ostvari trijumf koji budi nadu da će se i naredne sezone u gradu pod Kosmajem igrati drugostepeno savezno takmičenje.
U kojoj meri je završnica prvenstva dramatična, govori  trenutna situacija i tabelarni pregled. Mladenovčani se u konkurenciji dvanaest klubova nalaze na desetom mestu sa dvadeset i jednim bodom, tri više od pretposlednjeg Klek Srbijašume, odnosno četiri boda od Topličanina koji se nalazi u bezizlaznoj situaciji kad je reč o šansama da se izbori opstanak. Mladenovčani imaju isti broj bodova kao i Dunav Wolley, tako da će se između tri ekipe tražiti još jedan putnik za niži rang takmičenja.

Utakmica između Mladenovca i Dubočice igra se u petak (29. mart) u hali portskog Centra „Ljubomir Ivanović Gedža“ sa početkom u 20 časova. U pretposlednjem kolu sastaju se: Železničar -Dunav Wolley, VGSK -Smederevo Carina, Topličanin – Kosovska Mitrovica, Klek Srbijašume – Novi Pazar, Spartak (LJ) – Novi Sad.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *