Novo priznanje za kompaniju Bibli

Novo priznanje za kompaniju Bibli

Kompanija „Bibli“ iz Pružatovca koja se bavi prozvodnjom i preradom mesa, a poznata je po domaćim čvarcima bogatim proteinima, svoju riznicu priznanja danas je dopunila novim koje je uručeno na 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Tim povodom direktor kompanije, Gregor Guberinić objavio je na svom fejsbuk profilu:

„Bibli je proglašen za lidera društvene odgovornosti među privrednim društvima u agrobiznisu, na ovogodišnjem 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Stvaranje uspešnog brenda je mukotrpan proces, gde nije dovoljno imati po svim standardima kvalitetan proizvod, već i biti dobar komšija zajednici u kojoj poslujete. Hvala mom timu jer najveći deo zasluga za sva osvojena priznanja ide upravo njima“

Portal Mladenovac Uživo i kompanija „Bibli“ odavno razvijaju poslovno tehničku saradnju tako da se i ovog puta radujemo njihovom uspehu i čestitamo kako gospodinu Guberiniću tako i svim zaposlenima u kompaniji koja se već okitila i međunarodnim priznanjima, a svakako najprestižnije je ono iz Brisela 2018. godine kad je dobijena „Mišelinova zvezdica“ u rangu za ukus.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *