Novi poraz Mladenovčana: Vinča – OFK Mladenovac 1:0 (0:0)

Novi poraz Mladenovčana: Vinča – OFK Mladenovac 1:0 (0:0)

Mladenovčani su doživeli četvrti prolećni poraz. Ovog puta nagazili su na “minsko polje” u Vinči i snovi o povratku u republički rang takmićenja postali su izmaglica naučne fantastike.

Novo rezultatsko posrtanje samo je potvrdilo izrečene konstatacije na ovom portalu da tim nema kapacitet za plasman u srpskoligaško društvo. Splet nesrećnih okolnosti, povrede igrača, nedostatak alternative na pojedinim pozicijama, igrački limit, unutarklupske poteškoće(blokada računa)…Ako se tome doda i sve slabija zainteresovanost za praćenje utakmica na Seltersu jer vernost klubu na poslednjim utakmicama pruža tridesetak najodanijih navijača onda je potpuno razumljivo sa kakvim se unutrašnjim poteškoćam susreću prvotimci  tima sa Seltersa.

U prvom poluvremenu Mladenovčani su u pojedinim trenucima imali posed, ali sve akcije su se završavale nedovoljno jakim i nepreciznim udarcima ka golu Jovana Nikolića, čuvara mreže domaćeg tima. Slično je bilo i na drugoj strani terena tako da je prvi deo susreta završen bez pogodaka.

U nastavku utakmice domaći tim je”dodao gas” tako da je u 53. minutu došao da vođstva, a kasnije će se ispostaviti da je to bio i konačan ishod prvenstvenog duela 23. kola Beogradske zone. Za matiranje odbrane Mladenovčana potrudili su se rezervista Đeri koji je odlično prodro po desnoj strani, uputio loptu u šesnaesterac gde se najbolje snašao Ranđelović koji je bio brži od čak četvorice mladenovačkih  defanzivaca i snažnim udarcem savladao golmana Đorđevića.

U drugom poluvremenu arbitar Jordan Ignjatović iz igre je isključio igrače Vinče Paučinca zbog uvredljivih reči i Vujetića zbog drugog žutog kartona. Takođe i Mladenovac je ostao sa desetoricom na terenu jer je Jevtić u 6. minutu po drugi put opomenut žutim kartonom zbog oštrijeg starta.

  VINČA-OFK MLADENOVAC 1:0 (0:0)

Sudija: Ignjatović. Strelac: Ranđelović u 53. minutu. Žuti kartoni: Iljezi, Jevtić, Ramić, Vujetić. Paučinac, Đeri, Stanković (Vinča), Jevtić, Kostić (OFK Mladenovac). Crveni karton: Vujetić i Paučinac (Vinča), Jevtić (OFK Mladenovac).

VINČA:Nikolić, Ilijazi, Jevtić, Ramić, Vujetić, Jovanović (od 75. Stanković), Paučinac, Gajić, Ma. Ranđelović (od89. Terzioski), Stajković,Mi. Ranđelović (od 46. Đeri).

OFK MLADENOVAC: Ma. Đorđević, Borikić, Mi. Đorđevič, Vukićević, Jevtič, Varagić (od 46. Nastasijević), Tešič, Sokolović (od 59. Milinković), Kostić, Stojanović, Matejić .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *