Mladi mladenovački karatisti blistaju na Prvenstvu Balkana: Zlato za Nađu Trunić

Mladi mladenovački karatisti blistaju na Prvenstvu Balkana: Zlato za Nađu Trunić

Na Prvenstvo Balkana za decu do 14 godina i seniore koje sovog vikenda održava u Hali sportova na Novom Beogradu takmičari karate kluba Mladenovac su do sada osvojili jednu zlatnu i i pet bronzanih medalja za Srbiju što predstavlja fantastičan rezultat, jer je ood osam nastupa osvojeno šest medalja u jakoj konkurenciji. O kakvoj se konkurenciji radi, govori podatak da je prijavljeno deset država i 1338 takmičara.

Zlato je osvojila u katama sjajna Nađa Turnić rođena 2012 godine, učenica mladenovačke OŠ „Sveti Sava“. Bronzane medalje su osvojili: Luka Živanović (2012) u katama, Andrej Dubočanin (2011) kate, Vanja Džaić (2009) kate, Petra Pešić (2009) kate, kao i Kristijan Krsmanović (2010) u borbama – 47 kg.

 Učestvovali su i Novak Đurović (2013) kate, Vuk Perunović (2011) – 50 kg borbe, bez medalje ovog puta. Danas nastupaju Petre Pešić (2009) u borbama + 54 kg i Petra Božovića (2011) – 35 kg. Na prvenstvu su kao treneri Beograda i Srbije angažovani Slađana Stojković i Dragana Jocković kao i Aleksandar Ranisavljević u organizacionom delu velikog takmičenja. Od sudija iz Mladenovca pravdu dele Željko Mitrović, mlade nade Milica Nenadović i Petar Vuković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *