Mladenovčani spremni za subotnji rvački spektakl (video)

Mladenovčani spremni za subotnji rvački spektakl (video)

Rvački klub Ljubomir Ivanović Gedža, istoimeni Sportski Centar i Gradska opština Mladenovac privode kraju pripreme za predstojeći 36 Međunarodni rvački turnir koji čuva uspomenu na rvačkog asa Ljubomira Ivanovića Gedžu.

Ivanović je ostavio neizbrisiv trag u rvačkom sportu , jer su pod njegovim vođstvom naši reprezentativci osvojili čak 55 medalja na Olimpijskim igrama, svetskim i evropskim prvenstvima, od čega 11 zlatnih.

Na konferenciji za medije povodom subotnjeg turnira govorili su Milan Jelić, generalni sekretar Rvačkog saveza Srbije, Aleksandar Pitulić, potpredsednik Rvačkog saveza Beograda, Aleksandar Jovanović, sekretar Sportskog saveza Mladenovca i trener Islam Sadikaj.

Na ovogodišnjem turniru u Mladenovcu nastupiće 105 rvača iz devet zemalja, a pored 30 takmičara iz Srbije nastupiće i rvači iz Nemačke, Mađarske, Hrvatske, Rusije, Belorusije, Кirgistana, Grčke i Кine.

Eliminacione borbe počeće u 11.00 časova, zvanično otvaranje turnira i početak finala zakazani su za 18.00 časova, a tokom dana na dva profesionalna terena biće održano preko 300 mečeva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *