Mladenovčani posle kompletiranog kola Zonske lige preuzeli čelnu poziciju na tabeli: U Prvoj beogradskoj ligi bez pobednika na jagnjilskom Jasiku i Kovačevcu, u Koraćici  konačno se zakotrljala lopta na novom terenu

Mladenovčani posle kompletiranog kola Zonske lige preuzeli čelnu poziciju na tabeli: U Prvoj beogradskoj ligi bez pobednika na jagnjilskom Jasiku i Kovačevcu, u Koraćici konačno se zakotrljala lopta na novom terenu

Mladenovčani su do tri nova boda na svom terenu stigli kroz iglene uši jer su pogotkom Davida Stevanovića u  95 minutu rezultatom 1:0 savladali ekipu beogradskog Poštar Zvezdare, a u nedeljnim popodnevnim satima kompletirano je četvrto kolo Zonske lige Beograda. Postignuti su sledeći rezultati:

Napredak (Medoševac) – Vinča  1:1

OFK Mladenovac – Poštar Zvezdara 1:0

Lokomotiva – GSP Polet Dorćol  0:3

Torlak – Sremčica 1:0

Zuce 2019 – PKB (Padinska Skel) 3:0

Komgrap – Zvezda (Konatice) 1:2

BSK 1925 – Kosmaj (Ralja) 0:1

Crvena Zvezda (MML) –Sinđelić  4:0

Trenutno na tabeli  prvi je OFK Mladenovac sa 10 bodova. Prati ga Sinđelić sa 9 dok su GSP Polet, Zuce 2019, Kosmaj i PKB sa 7 bodova.

Kad je reč o Prvoj beogradskoj ligi gde po broju klubova prednjače Mladenovčani jer prvenstvene bodove juri čak šest predstavnika iz predgrađa, ovo treće prvenstveno obeležila su dva komšijska derbija:

Boleč – Podunavac 8:1

Vrčin – OFK Đurinci 2:0

Pudarci – Dunavac 1:1

Zaklopača – Napredak (Međulužje) 4:0

Dubona – Kaluđerica 0:5

Šumadija 1962 (Jagnjilo)- Rabrovac 0:0

Kovačevac 1956 – V. Krsna 1:1

Danas je počelo i Opštinsko prvenstvo Mladenovca u okviru kojeg su odigrana tri meča jer je duel između Vlaške i Ivanče odložen. Kako Mladenovac Uživo saznaje u redovima Vlaške dvojica fudbalera bila su pozitivna na korona virus. Ipak ovo kolo pamtiće se i po premijernoj utakmici na novom terenu u Koraćici gde je domaći Kosmajac savladao Selo Mladenovac sa 3:0 dok je na drapšinskom igralištu Markovac ubedljivo sa 6:0 pobedio graničku Slogu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *