Mladenovčani poraženi i u drugoj kontrolnoj utakmici: Borac (Lazarevac) – OFK Mladenovac 2:0

Mladenovčani poraženi i u drugoj kontrolnoj utakmici: Borac (Lazarevac) – OFK Mladenovac 2:0

Posle  rezultatskog  debakla  na startu zimskih priprema i poraza od omladinskog tima Crvene zvezde (1:8), Mladenovčani nisu osetili slast pobede ni u drugom kontrolnom meču. Tim sa Seltersa poražen je u Lazarevcu od srpskoligaša Borca  rezultatom 2:0.

Lazarevčani kojima predstoji borba za opstanak u republičkom stepenu takmičenja i OFK Mladenovac koji će pokušati da se vrati u srpskoligaško društvo prikazali su borbenu igru u kojoj je domaćin uspeo da realizuje svoje prilike u 50. minutu kad je Igor Stojanović realizovao najstrožu kaznu kojoj je prethodilo Vukićevićevo igranje rukom u šesnaestercu i  72. minuti kad je Malidžan nakon gužve u šesnaestercu savladao golmana Đorđevića.

Borac: Grčić, Šakić, M. Stojanović, N. Stojanović, Raičević, A. Stevanović, I. Stojanović, Malidžan, Mitrović. Igrali su još: Gligorijević, Makić, Marić, Sedlarević, Lazarević, Bošnjaković, Nedeljković, Đurđević.

OFK Mladenovac: Ma. Đorđević, F. Stevanović, Mi.Đorđević, Borikić, Matejić, Vukićević, Varagić, Petrović, Sokolović, Kostić, Krstić. Igrali su još: Tešić, Stojanović, Milinković, Kuzmić, Đurđević, Mirić, Žigeranović.  

Foto: Preuzeto sa fb stranice Borac Lazarevac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *