Mladenovački klubovi protiv promene propozicija takmičenja u Prvoj beogradskoj ligi

Mladenovački klubovi protiv promene propozicija takmičenja u Prvoj beogradskoj ligi

Odluka  Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Beograda usvojna na sednici održanoj u junu mesecu koja se odnosi na promene propozicije takmičenja Prve beogradske lige za narednu takmičarsku sezonu bila je povod peticije koju su potpisai predstavnici OFS Mladenovca i uputili na razmatranje čelnicima beogradske kuće fudbala.

Tim povodom, Miloš Marković, generalni sekretar sastao se kako sa predstavnicima mladenovačkog tako i Fudbalskog saveza Grocke, Sopota i Barajeva koji takođe žele da se održi dosadašnji sistem i liga izbegne dopunjavanje što bi automatski dovelo da na kraju aktuelne takmičarske sezone napusti čak šest klubova.

Podsetimo, trenutno se u Prvoj beogradskoj ligi u kojoj nastupa jedanaest klubova takmiče četiri mladenovačka (Velika Krsna, Šumadija 1962, Rabrovac i Omladinac), a uoči samog starta prvenstva odustali su Kosmaj iz Ralje i Leštne.

Klubovi potpisnici peticije traže da se zbog opšteg interesa klubova sa teritorija ovih opština sačuva sistem takmičenja uz izmenu da novi član postane prvoplasirana ekipa Međuopštinske lige grupa “C”.

Kako je rečeno na sastanku predstavnika ovih saveza i FSB njihov predlog biće uzet u razmatranje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *