Mladenovački časovi rukometa

Jedan od najmladjih klubova sa teritorije opštine Mladenovac ,RK “Mladenovac” započeo je uspostavljanje saradnje sa osnovnim školama .

U interesu popularizacije rukometa ,klub koji je osnovan u maju prošle godine i u okviru kojeg se u takmičarskom pogonu nalaze dve mladje selekcije i škola rukometa ,danas se predstavio učenicima trećih i četvrtih razreda osnovnih škola “Kosta Djukić” i “Sveti Sava”.

Rukovodstvo mladenovačkog kluba na čelu sa predsednikom Milošem Berisavcem ,sportskim direktorom Bojanom Maksovićem i trenerom Milanom Horovkom,  dečake i devojčice upoznalo je sa pravilima rukometne igre ali i obradovalo poklonima.

Klub je iz sopstvenih sredstava donirao rukometne golove za OŠ “Sveti Sava” dok je rukometna lopta pripala učenicima OŠ “Kosta Djukić”. RK “Mladenovac” pod trenerskim nadzorom Maksovića, Horovke i Natalije Nenadić treninge održava u mladenovačkom SC “Ljubomir Ivanović Gedža” gde se igraju i prvenstveni mečevi Lige mladjih kategorija RSB kao i Mini lige u kojoj nastupa selekcija dečaka rodjenih 2005 godine. Dragan Nikolić