Mladenovačka pripremna nastava za fakultete i visoke škole

Mladenovačka pripremna nastava za fakultete i visoke škole

Gradska opština Mladenovac, devetu godinu zaredom, realizuje projekat „Budi svoja najbolja investicija“, u okviru kojeg se za srednjoškolce organizuje besplatna pripremna nastava iz srpskog jezika i književnosti i iz matematike za upis na fakultete i visoke škole.
Predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, uručio je maturnatima prigodne poklone i poželeleo im uspešan rad i dobre rezultate na prijemnim ispitima.
„Želim vam sve najbolje u daljem školovanju, da marljivošću i radom ispunite svoje snove, a mi ćemo se potruditi da, kada završite fakultete, preuzmete odgovornost u raznim oblastima i da zajedno kreiramo budućnost naše opštine“, rekao je Glišić, i dodao da je za ovih devet godina pripremnu nastavu pohađalo više od 600 učenika, od kojih su mnogi završili školovanje i počeli da rade u svom gradu.
Pripremna nastava se održava u Tehničkoj školi, svake subote, osim Vaskršnjeg vikenda, u vremenu od 10 do 11.30 sati i traje 15 nedelja. Časove iz srpskog jezika i književnosti drži profesorka Jelena Stefanović, a iz matematike profesor Radmilo Gajić.

Preuzeto sa FB stranice Gradska opština Mladenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *