Mladenovačka izložba meda i cveća

Povodom predstojeće izložbe meda i cveća koja će se održati 19. I 20. aprila u organizaciji Društva pčelara “Kosmaj” i pod pokroviteljstvom GO Mladenovac, održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili član veća GO Mladenovac, Gordana Dimitrijević Bjeličić i Igor Stanković, član IO organizacije mladenovačkih pčelara.

Igor Stanković je istakao da je Izložba koja će se se u petak i subotu održati od 8 do 17 sati u okviru manifestacije “Dani proleća” nastavak je lepe tradicije koja pre svega ima za cilj da gradjane Mladenovca upozna sa Društvom pčelara “Kosmaj”, a samim tim i prilika da se uvere u kvalitet meda i drugih pčelinjih proizvoda. Gordana Bjeličić Dimitrijević je napomenula da je ideja o izložbi meda i cveća nastala kao rezultat potrebe da se pored meda i pčelinjih proizvoda koji se tradicionalno izlažu u aprilu, predstavi i sve veća ponuda proizvođača cveća iz opštine Mladenovac i okoline.

Na manifestaciji koja će se održati u samom centu Mladenovca, ove godine pčelarima će se pridružiti i proizvodjači cveća, lekovitog bilja kao i baštenske opreme

D.Nikolić