Mladenovac domaćin Trofeja Beograda u fleg verziji američkog fudbala

Mladenovac domaćin Trofeja Beograda u fleg verziji američkog fudbala

Tradicionalni dvanaesti turnir u flegu (beskontaktna verzija američkog fudbala) „Trofej Beograda“ odigraće se u subotu 25. decembra, od 9 do 19 sati, u hali Sportskog centra „Ljubomir Ivanović Gedža“, u organizaciji Saveza američkog fudbala Beograda i Kluba američkog fudbala „Forestlanders“ iz Mladenovca i uz podršku gradskog Sekretarijata za sport i omladinu.

Već po tradiciji, takmičarska godina u američkom fudbalu završava se ovim turnirom u decembru. Ove godine prijavilo se osam timova, koji su žrebom podeljeni u dve grupe.

U grupi A, koju čine timovi igrača ispod 13 godina, nalaze se ekipe „Vukovi Beograd“, „Orlovi Novi Beograd“ i „Inđija Indians“, dok su u grupi B, koju čine timovi igrača ispod 16 godina, ekipe „Forestlanders“ iz Mladenovca, „Vukovi Beograd“, „Orlovi Novi Beograd“, „Plavi zmajevi Beograd“ i „Pastuvi Požarevac“.

Pravo nastupa imaju dečaci i devojčice uzrasta do 16 godina. Svi mečevi u grupama igraće se dva puta 12 minuta, sa zaustavljanjem u poslednja dva minuta. Ekipe imaju pravo na dva tajmauta po poluvremenu.

Svim učesnicima obezbeđene su majice, a zlatna, srebrna i bronzana ekipa dobiće, pored pehara i medalja, opremu za američki fudbal, preneo je Beoinfo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *