Mladenovac dobio novu zimsku atrakciju

Mladenovac dobio novu zimsku atrakciju

Mladenovac je bogatiji za još jedan zimski sasdržaj namenjen najmlađima. Nakon dobijanja klizališta ispred Sportskog centra “Ljubomir Ivanović Gedža” koje je  posetilo preko hiljadu osnovaca,  večeras je predstavljena zimska atrakcija porereklom iz Amerike . Reč je o „ice bumper” ili automobilima na ledu.

Ovi  automobili koji podsećaju na autiće iz luna-parka, pune se na baterije i ono što je najbitnije – potpuno su bezbedni. Postoje jednosedi i porodično vozilo  koje mogu svi  da koriste.

Mladenovačko klizalište za one koji žele da isprobaju vožnju u ovim automobilima biće na raspolaganju svakog dana od 18 do 20 časova.

 Bogdan Vuksanović, direktor Sportskog Centra “Ljubomir Ivanović Gedža”, povodom novog projekta na zimskom prostoru za Mladenovac Uživo izjavio je:

“ Imali smo želju da  našim sugrađanima ponudimo nešto novo i da ih upoznamo sa drugačijim disciplinama na ledu. Vodili smo se željama najmlađih. Namenjena je svima, ali prednost će imati deca, kojoj nije preporučljivo da ih koriste bez nadzora odraslih, kao i osobama koje su teže od sto kilograma. „Кlizanje” će biti besplatno od 10 do 19 časova, a od 19 do 23 sata cena je 200 dinara do kraja februara kada prestaje sa radom“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *