Ministar Tomislav Momirović obišao izvođenje radova na mladenovačkom nadvožnjaku (video)

Ministar Tomislav Momirović obišao izvođenje radova na mladenovačkom nadvožnjaku (video)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović posetio je Mladenovac i upoznao se sa dinamikom završnog dela radova na mladenovačkom nadvožnjaku. Nakon razgovora sa radnicima iz Puteva Srbije i  firme Štrabag, posle  obilaska nadvožnjaka dužine 215 metara, čija je konstrukcija 50 metara a pristupne saobraćajnice sa obe strane dužine 165 metara , ministar Momirović i predsednik GO Mladenovac, Vladan Glišić obratili su se prisutnim novinarima.

-Zadovoljan sam napretkom radova na rekonstrukciji mosta, koji predstavlja kapiju Šumadije. Ovakvi mostovi ne mogu da se šminkaju , ne može rekonstrukcija da se improvizuje. Mi sada gradimo hiljade kilometara autoputeva, ali ako se ne završe ovakvi projekti, obilaznice oko gradova, lokalni putevi, nećemo ispuniti naš cilj. Zahvalan sam ljudima iz Puteva Srbije i očekujem da ćemo ovo brzo završiti-rekao je Momirović.

Predsednik GO Mladenovac, Vladan Glišić  istakao je da je reč o samoj završnici radova i da očekuje u narednih nekoliko nedelja da će nadvožnjak profunkcionisati , odnosno da će biti pušten u saobraćaj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *