Milojević novi predsednik Sportskog saveza Mladenovca

Na Vanrednoj sednici Sportskog saveza Mladenovca za novog predsednika većinom glasova izabran je Zoran Milojević, dugogodišnji sportski radnik i aktuelni predsednik FK Selo Mladenovac.
Sportski savez Mladenovca broji 45 članica odnosno klubova i sportskih udruženja, a na večerašnjem zasedanju bilo je prisutno 35 delegata. Milojeviću je poverenje ukazalo 34 predstavnika klubova dok je jedino protiv bio Milosav Vlajić, počasni predsednik FK Student.
Milojević je dužnost preuzeo od atletskog trenera Miloša Trivunovića, koji je ostavku obrazložio privatnim obavezama. Na sednici kojom je predsedavao potpredsednik SS Mladenovca Miloš spasojević, izabran je i novi petočlani upravni odbor koji će u novom mandatu predstavljati Jelena Janošević, Radoslav Stojić, Goran Miletić, Predrag Dubonjac i Aleksandar Ranisavljević.
Prisutnima se obratio i Goran Spasojević član veća GO Mladenovac zadužen za sport koji se osvrnuo na mladenovačke sportske aktuelnosti napomenuvši da će do kraja kalendarske godine Mladenovac biti u znaku Rvačkog memorijala Ljubomir Ivanović Gedža koji će se održati krajem septembra u Sportskom centru koji nosi ime po ovom rvačkom asu. Mladenovac će ugostiti svetsku rvačku elitu uz pomoć Rvačkog saveza Srbije i GO Mladenovac.
Kada je reč o izdvajanjima za sport, ove godine za brojna takmičenja odlukom Skupštine GO Mladenovac biće utrošeno 17 miliona dinara. GO Mladenovac finansira isključivo amaterski sport, takmičenja mladjih kategorija kao i prevoz za učesnike školskih sportskih takmičenja.
Dragan Nikolić.